La IX Cursa Catalana Dia Olímpic es farà a Mataró el 15 de juny juntament amb la popular Ronda 43

0
195

La IX edició de la Cursa Catalana Dia Olímpic, organitzada pel Comitè Olímpic Català (COC) es disputarà a Mataró el pròxim diumenge 15 de juny. El president del COC, Pere Sust, la va presentar ahir acompanyat del regidor en funcions d´Esports de Mataró, Francesc Melero. Segons va dir Pere Sust, aquesta cursa es fa per celebrar el Dia Olímpic instituït pel Comitè Olímpic Internacional, que és el 23 de juny, i s´ha disputat per tot Catalunya. La seva primera edició ja es va fer al Maresme, concretament a Vilassar de Mar, l´any 1995. S´ha aprofitat que es disputa aquesta cursa del dia olímpic per fer, el mateix dia, la tradicional cursa popular aniversari Ronda 43, que també ha arribat a la novena edició, i que es feia l´11 de setembre. Aquesta cursa estava organitzada per la botiga Inter Sport Ronda 43 i el Centre Atlètic Laietània, que ara col·laboraran en la del dia olímpic. Els participants en aquesta cursa podran triar entre competir en la cursa de 10 quilòmetres o en la de 3. La sortida estarà situada al passeig del Callao, davant de les instal·lacions del Centre Natació Mataró; a les nou del matí començarà la cursa de 10 quilòmetres, i deu minuts més tard, la de 3.| El representant de la botiga Inter Sport, Jordi Andreu, va explicar que normalment en la seva cursa reunien uns 700 participants i que en aquests moments estan una mica desbordats pel nombre de persones que s´hi volen inscriure, i que segurament es veuran obligats a tancar el nombre de participants al voltant dels 1.200, dels quals uns 300 disputaran la cursa de 3 quilòmetres.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.