La IX Cursa Catalana Dia Olímpic es farà a Mataró el 15 de juny juntament amb la popular Ronda 43

0
360

La IX edició de la Cursa Catalana Dia Olímpic, organitzada pel Comitè Olímpic Català (COC) es disputarà a Mataró el pròxim diumenge 15 de juny. El president del COC, Pere Sust, la va presentar ahir acompanyat del regidor en funcions d´Esports de Mataró, Francesc Melero. Segons va dir Pere Sust, aquesta cursa es fa per celebrar el Dia Olímpic instituït pel Comitè Olímpic Internacional, que és el 23 de juny, i s´ha disputat per tot Catalunya. La seva primera edició ja es va fer al Maresme, concretament a Vilassar de Mar, l´any 1995. S´ha aprofitat que es disputa aquesta cursa del dia olímpic per fer, el mateix dia, la tradicional cursa popular aniversari Ronda 43, que també ha arribat a la novena edició, i que es feia l´11 de setembre. Aquesta cursa estava organitzada per la botiga Inter Sport Ronda 43 i el Centre Atlètic Laietània, que ara col·laboraran en la del dia olímpic. Els participants en aquesta cursa podran triar entre competir en la cursa de 10 quilòmetres o en la de 3. La sortida estarà situada al passeig del Callao, davant de les instal·lacions del Centre Natació Mataró; a les nou del matí començarà la cursa de 10 quilòmetres, i deu minuts més tard, la de 3.| El representant de la botiga Inter Sport, Jordi Andreu, va explicar que normalment en la seva cursa reunien uns 700 participants i que en aquests moments estan una mica desbordats pel nombre de persones que s´hi volen inscriure, i que segurament es veuran obligats a tancar el nombre de participants al voltant dels 1.200, dels quals uns 300 disputaran la cursa de 3 quilòmetres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.