Blanco confia que la federació li farà lloc en els 3.000 m obstacles de la superlliga

0
451

Josep Lluís Blanco confia que el comitè tècnic de la Federació Espanyola d´Atletisme li farà un lloc en la prova dels 3.000 m obstacles de la superlliga de seleccions que es farà a Florència el dia 21, tot i que dissabte no va ser el primer atleta estatal en el míting de Sevilla, ja que Antonio Jiménez Pentinel el va superar en la darrera volta i la plaça seria per a ell. Blanco s´agafa al desig de Pentinel de no disputar gaires 3.000 obstacles: «Prefereix fer els 3.000 llisos. Va tenir una malaltia important i els obstacles deixen molt tocat», diu Blanco. El català Carles Castillejos va ser el primer estatal en els 3.000 m llisos a Sevilla i qui tindria, per tant, el dret de ser a Florència. Blanco defensa la presència de Pentinel en la superlliga per les característiques d´aquesta competició: «Les superlligues solen ser molt tàctiques, i en Penti és molt expert. És dels deu millors del món.»

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.