CAMPIONAT D´ESPANYA DE FEDERACIONS AUTONÒMIQUES DE PROVES COMBINADES

0
342

Aquest cap de setmana, 7 i 8 de juny, es celebrarà a Alhama de Múrcia el XVè Campionat d’Espanya de Federacions de Proves Combinades. Els atletes seleccionats per a representar la Federació Catalana han estat Marc Magrans (Kelme – Playas Castellón), Marc Julià (Integra 2 –L’H-CNB) i Alberto Castillo (Agrupació Atlètica de Catalunya – UBAE). En la categoria femenina les seleccionades han estat Imma Clopés (Girona Costa Brava –CAP), Begoña Prados (F.C. Barcelona) i Cristina Bàrcena (A.A. Catalunya UBAE). La Federació Catalana ha estat la gran dominadora d’aquesta competició ja que ha guanyat en set ocasions en la categoria masculina i en nou ocasions en la femenina de les catorze edicions disputades. Els campions de l’edició passada celebrada a Castelló van ser la Comunitat Valenciana en la categoria masculina i la Catalana en la femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.