CAMPIONAT D´ESPANYA DE FEDERACIONS AUTONÒMIQUES DE PROVES COMBINADES

0
425

Aquest cap de setmana, 7 i 8 de juny, es celebrarà a Alhama de Múrcia el XVè Campionat d’Espanya de Federacions de Proves Combinades. Els atletes seleccionats per a representar la Federació Catalana han estat Marc Magrans (Kelme – Playas Castellón), Marc Julià (Integra 2 –L’H-CNB) i Alberto Castillo (Agrupació Atlètica de Catalunya – UBAE). En la categoria femenina les seleccionades han estat Imma Clopés (Girona Costa Brava –CAP), Begoña Prados (F.C. Barcelona) i Cristina Bàrcena (A.A. Catalunya UBAE). La Federació Catalana ha estat la gran dominadora d’aquesta competició ja que ha guanyat en set ocasions en la categoria masculina i en nou ocasions en la femenina de les catorze edicions disputades. Els campions de l’edició passada celebrada a Castelló van ser la Comunitat Valenciana en la categoria masculina i la Catalana en la femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.