Josep Lluís Blanco s´erigeix en protagonista del míting de Palafrugell en batre el rècord gironí dels 1.500

0
333

El lloretenc Josep Lluís Blanco (Puma Chapín) va ser el protagonista del 12è míting internacional de Palafrugell en batre el seu propi rècord gironí dels 1.500 metres en una cursa resolta en l´esprint. El concurs de martell no va tenir el nivell previst, per l´absència dels màxims rivals de Moisès Campeny, Christophe Epalle i Vitor Dacosta; el de Riudellots es va imposar fàcilment, amb 73,55. La millor marca del míting la va fer Greg Richardson en 110 tanques (13.58).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.