Prop de 170 atletes participaran en el Campionat d´Espanya Adaptat els propers 7 i 8 de juny

0
429

L´estadi del Complex Deportivo l´Hospitalet Nord, situat a la localitat barcelonina de l´Hospitalet de Llobregat, acollirà els dies 7 i 8 de juny una nova edició del Campionat d´Espanya d´Atletisme Adaptat, que per primera vegada se celebra a Catalunya i en què hi participaran entre 150 i 170 dels millors atletes amb discapacitats físiques i cerebrals. El recinte esportiu barceloní acollirà el XV Campionat d´Espanya d´Atletisme per a persones amb paràlisi cerebral i el XX0XIII Campionat d´Espanya d´Atletisme per a minusvàlids físics, en què s´espera la presència de prop de 300 persones entre esportistes, tècnics i voluntaris amb l´organització de la Federació Catalana de Paralítics Cerebrals i la Federació Catalana d´Esports per a Minusvàlids Físics i el suport de la Fundació Prevent.| Els campionats, parteixen amb el doble repte d´aconseguir per part dels atletes les mínimes per als Paralímpics d´Atenes´04 i, per altra banda, "mirar les grades i veure que hi ha gent", ha explicat Carles Muñoz, president de la Federació Catalana de Paralítics Cerebrals, que, en aquest sentit, s´ha mostrat confiat en la sensibilitat del poble català cap a aquests col·lectius.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.