Prop de 170 atletes participaran en el Campionat d´Espanya Adaptat els propers 7 i 8 de juny

0
377

L´estadi del Complex Deportivo l´Hospitalet Nord, situat a la localitat barcelonina de l´Hospitalet de Llobregat, acollirà els dies 7 i 8 de juny una nova edició del Campionat d´Espanya d´Atletisme Adaptat, que per primera vegada se celebra a Catalunya i en què hi participaran entre 150 i 170 dels millors atletes amb discapacitats físiques i cerebrals. El recinte esportiu barceloní acollirà el XV Campionat d´Espanya d´Atletisme per a persones amb paràlisi cerebral i el XX0XIII Campionat d´Espanya d´Atletisme per a minusvàlids físics, en què s´espera la presència de prop de 300 persones entre esportistes, tècnics i voluntaris amb l´organització de la Federació Catalana de Paralítics Cerebrals i la Federació Catalana d´Esports per a Minusvàlids Físics i el suport de la Fundació Prevent.| Els campionats, parteixen amb el doble repte d´aconseguir per part dels atletes les mínimes per als Paralímpics d´Atenes´04 i, per altra banda, "mirar les grades i veure que hi ha gent", ha explicat Carles Muñoz, president de la Federació Catalana de Paralítics Cerebrals, que, en aquest sentit, s´ha mostrat confiat en la sensibilitat del poble català cap a aquests col·lectius.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.