Ojeda guanya a Pineda en una cursa que supera les previsions de participació

0
470

El barcelonès Benito Ojeda (Fila Domingo Catalan) va ser el guanyador de la primera edició de la cursa de 10 quilòmetres de Pineda de Mar. Ojeda, que va entrar en meta amb un temps de 31:27, va arribar al mateix temps que el mataroní Víctor Gonzalo (L´Aire), que va ser segon a només dècimes de segon d´Ojeda. Els dos corredors es van distanciar passada la meitat de la cursa del marroquí Abderrahm Dahmani (Colomenca), que va completar el primer podi masculí de la cursa pinedenca amb un temps de 31:41. En categoria femenina va guanyar Encarna Granados (GEIEG) amb un crono de 36:10 i la primera representant del Maresme va ser la corredora de la Colla Maimakansu Juana Maria Rincón amb una marca de 41:26. Els 10 quilòmetres de Pineda de Mar van superar totes les expectatives de participació en la seva primera edició. Un total de 434 atletes (370 en categoria masculina i 64 en femenina) van prendre la sortida diumenge al matí. Els clubs que hi van participar van ser la Colla Maimakansu, el Running i el Calella, a més de l´Acesa i el Fila Domingo Catalán.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.