Berta Castells torna a batre el rècord estatal de martell i el deixa en 65,70 m

0
429

La llançadora torrenca Berta Castells (Agrupació Atlètica Catalunya) va esmicolar ahir el rècord estatal de martell amb un llançament sensacional de 65,70 m aconseguit durant la tercera jornada de la lliga de clubs de divisió d´honor que es va disputar a la pista de Can Dragó de Barcelona. Castells va millorar el seu anterior rècord de 65 centímetres en el sisè i darrer llançament de la sèrie i també va batre el rècord del campionat, que ella mateixa ostentava des del 17 de maig amb un llançament de 64,90 m. La torrenca es consolida com l´estendart femení d´aquesta disciplina a l´Estat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.