Material Esportiu – Novetats

0
604

Running Vallès fa una oferta excel.lent sobre una de les sabatilles més venudes, polivalents i d´alta qualitat que te aquesta marca especialitzada. Em refereixo a la New Balance 830, model del 2003, un dels més clars exponents d´una sabatilla perfectament dissenyada per còrrer. La New Balance 830 és una sabatilla mixta d´asfalt, amb una bona tracció a la sola per superficies fora d´asfalt, pensada tant per entrenar com per competir. Incorpora amortiguació integral i una excel.lent estabilitat al pont gràcies al "stability web". Ara, a RUNNING VALLÈS, i per un curt espai de temps, la tens disponible a un preu increïble. T´agrairia que, en cas de ser del teu interés, ens ho facis saber per fer una reserva sobre aquest model que estarà disponible la setmana vinent. La oferta és molt limitada i la demanda és important. Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres a running.valles@tiscali.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.