HOMENATGE A TOMAS BARRIS

0
491

Demà dissabte 31 de maig el Centre Atlètic Laietània de Mataró oferirà un merescut homenatge a Tomàs Barris, uns dels millors atletes catalans de tots el temps. Actualment, en Tomàs Barris és Vice-President de la Federació Catalana d´Atletisme. Aquesta celebració es realitzarà a les instal·lacions del club en el marc de la Festa dels Atletes que realitza anualment aquest club. L’Acte d’Homenatge es realitzarà a la Sala d’Actes del club on l’atleta internacional i olímpic, i ex-entrenador del club rebrà l’Ensenya d’Or d’aquesta institució. Posteriorment es realitzarà un sopar al Restaurant Alvariño del complex del C.A. Laietània.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.