L´Equip de Running Vallès surt a la foto

0
641

Agraïr la presència dels 27 integrants del grup que aquest diumenge van fer possible la fotografia oficial de l´equip malgrat les inclemències tècniques i meteorològiques. La premsa local (Diari de Sant Cugat i ToT Sant Cugat) publicaran l´esdeveniment aquest proper cap de setmana. No us ho perdeu!!! Properes curses CURSA DEL RIU CORNET-SALLENT (31 de maig) FINS DIVENDRES 30 10 km. CIUTAT DE VIC (1 de juny) FINS DIJOUS 29 MITJA MARATÓ SANT BOI-ALCAMPO (1 de juny) FINS DIVENDRES 30 10 Km. de PREMIÀ (1 de juny) PUJADA AL CASTELL D´OLERDOLA (15 km) (8 de juny) Novetats Nike en textil Ja disposeu a Running Vallès de les novetats per estiu en textil de la marca esportiva Nike, tant en home com en dona. Desde malles curtes, samarretes de tirants o tops, sense oblidar l´imprescindible ronyonera portabotelles ara que comença a apretar el calor! Lliga Internet 2003 Sabieu que Running Vallès és l´equip més nombrós de la Lliga? podeu consultar-ho a http://atletismecom/classificacions/Lliga2003/| Aquest dissabte vam ser 26 participants de nou. Aquí tens la convocatòria pel proper cap de setmana: Dia: Dissabte Hora sortida: 8.00 matí Lloc: davant de Running Vallès, a Can Mates,2 Sant Cugat Itinerari previst: Collserola. Sector Can Borrell Tres circuits a escollir. Dificultat: circuit 1 baixa – 8 km circuit 2 mitja – 9 km circuit 3 mitja/alta – 10,5 km Ritme: grups segons ritme. Temps previst: 60 minuts. Participació: LLiure. No cal que confirmis. Només que et presentis. ES PREGA PUNTUALITAT. Seràs tu l´únic en no venir…? Anima´t !!! "running vallès – sant cugat" el grup de corredors de fons de Sant Cugat del Vallès Running Vallès, la botiga del corredor Can Mates, 2 Sant Cugat del Vallès "Tractem professionalment l´esport" Línia d´atenció al client 93-589.86.31 o be running.valles@tiscali.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.