L´Equip de Running Vallès surt a la foto

0
487

Agraïr la presència dels 27 integrants del grup que aquest diumenge van fer possible la fotografia oficial de l´equip malgrat les inclemències tècniques i meteorològiques. La premsa local (Diari de Sant Cugat i ToT Sant Cugat) publicaran l´esdeveniment aquest proper cap de setmana. No us ho perdeu!!! Properes curses CURSA DEL RIU CORNET-SALLENT (31 de maig) FINS DIVENDRES 30 10 km. CIUTAT DE VIC (1 de juny) FINS DIJOUS 29 MITJA MARATÓ SANT BOI-ALCAMPO (1 de juny) FINS DIVENDRES 30 10 Km. de PREMIÀ (1 de juny) PUJADA AL CASTELL D´OLERDOLA (15 km) (8 de juny) Novetats Nike en textil Ja disposeu a Running Vallès de les novetats per estiu en textil de la marca esportiva Nike, tant en home com en dona. Desde malles curtes, samarretes de tirants o tops, sense oblidar l´imprescindible ronyonera portabotelles ara que comença a apretar el calor! Lliga Internet 2003 Sabieu que Running Vallès és l´equip més nombrós de la Lliga? podeu consultar-ho a http://atletismecom/classificacions/Lliga2003/| Aquest dissabte vam ser 26 participants de nou. Aquí tens la convocatòria pel proper cap de setmana: Dia: Dissabte Hora sortida: 8.00 matí Lloc: davant de Running Vallès, a Can Mates,2 Sant Cugat Itinerari previst: Collserola. Sector Can Borrell Tres circuits a escollir. Dificultat: circuit 1 baixa – 8 km circuit 2 mitja – 9 km circuit 3 mitja/alta – 10,5 km Ritme: grups segons ritme. Temps previst: 60 minuts. Participació: LLiure. No cal que confirmis. Només que et presentis. ES PREGA PUNTUALITAT. Seràs tu l´únic en no venir…? Anima´t !!! "running vallès – sant cugat" el grup de corredors de fons de Sant Cugat del Vallès Running Vallès, la botiga del corredor Can Mates, 2 Sant Cugat del Vallès "Tractem professionalment l´esport" Línia d´atenció al client 93-589.86.31 o be running.valles@tiscali.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.