Blanco (Puma) obté el segon lloc a l´esprint en la copa d´Europa de clubs

0
373

El lloretenc Josep Lluís Blanco (Puma Chapín) va obtenir el segon lloc a l´esprint en la cursa de 3.000 obstacles de la copa d´Europa de clubs que es va disputar ahir a València. El lloretenc no va poder repetir el primer lloc de l´edició passada disputada a Lisboa, perquè el kenyà Abram Cherono va marcar un ritme infernal des de l´inici. Des de ben aviat, Blanco va adonar-se que era impossible seguir Cherono i, per això, va conformar-se amb mantenir-se ben situat per assegurar-se el segon lloc. El lloretenc, que va fer bona part de la cursa amb el rus Radomir Usov, era conscient que havia d´assegurar perquè el més important eren els punts per al seu equip i va actuar conservadorament. El corredor del Puma va esperar a la darrera volta i, després de la ria, va fer la primera acceleració per deixar enrere el seu company de cursa, que ostentava la millor marca europea de l´any. Inicialment, però, no ho va aconseguir. Ja sobre el darrer obstacle, va fer la segona i definitiva acceleració. En els darrers metres, Blanco va deixar enrere Usov. El lloretenc va acreditar una marca de 8:32.10, millorant el seu millor registre d´aquesta campanya, però encara lluny dels 8:24.00 que es demanen per accedir al mundial de París.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.