Blanco (Puma) obté el segon lloc a l´esprint en la copa d´Europa de clubs

0
525

El lloretenc Josep Lluís Blanco (Puma Chapín) va obtenir el segon lloc a l´esprint en la cursa de 3.000 obstacles de la copa d´Europa de clubs que es va disputar ahir a València. El lloretenc no va poder repetir el primer lloc de l´edició passada disputada a Lisboa, perquè el kenyà Abram Cherono va marcar un ritme infernal des de l´inici. Des de ben aviat, Blanco va adonar-se que era impossible seguir Cherono i, per això, va conformar-se amb mantenir-se ben situat per assegurar-se el segon lloc. El lloretenc, que va fer bona part de la cursa amb el rus Radomir Usov, era conscient que havia d´assegurar perquè el més important eren els punts per al seu equip i va actuar conservadorament. El corredor del Puma va esperar a la darrera volta i, després de la ria, va fer la primera acceleració per deixar enrere el seu company de cursa, que ostentava la millor marca europea de l´any. Inicialment, però, no ho va aconseguir. Ja sobre el darrer obstacle, va fer la segona i definitiva acceleració. En els darrers metres, Blanco va deixar enrere Usov. El lloretenc va acreditar una marca de 8:32.10, millorant el seu millor registre d´aquesta campanya, però encara lluny dels 8:24.00 que es demanen per accedir al mundial de París.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.