La Selecció Catalana de Curses de Muntanya prepara el Campionat del Món

0
437

El proper cap de setmana la Selecció Catalana de Curses de Muntanya es concentrarà a la Val d´Aran, per ultimar la seva preparació de cara al Campionat del Món que s´inicia el 15 de juny. No és un fet casual que la nostra Selecció es concentri a la vall aranesa, des de fa ja uns anys la gent de la Val està sensibilitzada amb les curses de muntanya i en especial amb la nostra Selecció. Torisme Val d´Aran col·labora activament amb la nostra selecció i sempre ha estat disposada a acollir-nos. En l´aspecte merament esportiu, la Val d´Aran reuneix els requisits necessaris per fer aquest darrer entrenament abans d´iniciar la competició. Els seus desnivells i les seves alçades (infinitat de cims que van dels 2.500 als 3.000 metres) són semblants a les que els nostres corredors es trobaran al llarg del calendari del Campionat del Món. Un calendari que promet tornar ser un duel italo-català en categoria d´homes i franco-català en dones. La nostra Selecció es desplaçarà al complert, encapçalada per: – Agustí Roc (Campió del Món 2002) – Jordi Martín (3r Classificat al Campionat del Món 2002) – Kiko Soler (Campió d´Europa de SkyRace 2001) – Carme Tort (3a classificada al Campionat del Món 2002) – Teresa Forn (4a classificada al Campionat del Món 2002 i Campiona d´Espanya 2001 i 2002) – Emma Roca (Campiona d´Europa de SkyRace 2001) – Ester Hernández (Campiona d´Espanya 2003) i la resta de components de la Selecció.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.