La Selecció Catalana de Curses de Muntanya prepara el Campionat del Món

0
383

El proper cap de setmana la Selecció Catalana de Curses de Muntanya es concentrarà a la Val d´Aran, per ultimar la seva preparació de cara al Campionat del Món que s´inicia el 15 de juny. No és un fet casual que la nostra Selecció es concentri a la vall aranesa, des de fa ja uns anys la gent de la Val està sensibilitzada amb les curses de muntanya i en especial amb la nostra Selecció. Torisme Val d´Aran col·labora activament amb la nostra selecció i sempre ha estat disposada a acollir-nos. En l´aspecte merament esportiu, la Val d´Aran reuneix els requisits necessaris per fer aquest darrer entrenament abans d´iniciar la competició. Els seus desnivells i les seves alçades (infinitat de cims que van dels 2.500 als 3.000 metres) són semblants a les que els nostres corredors es trobaran al llarg del calendari del Campionat del Món. Un calendari que promet tornar ser un duel italo-català en categoria d´homes i franco-català en dones. La nostra Selecció es desplaçarà al complert, encapçalada per: – Agustí Roc (Campió del Món 2002) – Jordi Martín (3r Classificat al Campionat del Món 2002) – Kiko Soler (Campió d´Europa de SkyRace 2001) – Carme Tort (3a classificada al Campionat del Món 2002) – Teresa Forn (4a classificada al Campionat del Món 2002 i Campiona d´Espanya 2001 i 2002) – Emma Roca (Campiona d´Europa de SkyRace 2001) – Ester Hernández (Campiona d´Espanya 2003) i la resta de components de la Selecció.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.