La reforma de les pistes municipals d’atletisme de Sabadell inclouran també unes noves grades

0
426

Les obres de reforma de les pistes municipals d’atletisme de Sabadell inclouran també tot un espai de graderia nou. La comissió de govern ha aprovat el projecte d’obra per reformar les actuals graderies. Els treballs consistiran en optimitzar l’actual espai amb 700 places de seient i l’enjardinament de part de la superfície. El pressupost de les obres és d’uns 240.000 euros. La reforma de les pistes ja està quasi enllestida. Les obres, amb un pressupost de 1.322.227 euros, consten de 3 fases que s’han fet al mateix temps. Pel que fa a la primera fase, la construcció de l’edifici de serveis, ja està enllestida. L’edifici de serveis, que està just al costat de les pistes, té una superfície de 568 metres quadrats. Té una planta que acollirà oficines pels clubs, sala de control de proves atlètiques, sala de direcció tècnica, sala de premsa, de reunions i multiusos, gimnàs, infermeria amb espai per massatges i control antidopatge, lavabos, servei de bar i magatzem. L´altra edificació és la del control d´arribades, que es coneix com la foto-finish i que ara s’enllestirà amb el projecte de les graderies. Aquesta es situa a la zona de la grada, a l´alçada de l´arribada dels cent metres. Es tracta d´una construcció de 160 metres quadrats de superfície, amb una planta baixa per al control d´arribades i una planta magatzem.| Segona i tercera fase L´actuació que engloba la segona i tercera fases del projecte es concreta en la substitució del paviment sintètic. També es construeix un obstacle amb ria, que implica una aixeta per omplir i un desguàs. Una altra de les noves dotacions són dos fossats de salts de llargada i triple situats en paral•lel a la recta principal. També es creen dues zones de martell, disc i pes contraposades en els vèrtex de l´interior de la pista i una zona per al salt d´alçada. La javelina també té dues zones contraposades. L´actuació s´arrodoneix amb altres complements com taules de batuda en les zones de salt; els caixetins per al salt de perxa i portes d´arribada en meta. També es col•loca una vorera d´alumini en el perímetre interior de la pista, amb peces desmuntables en la zona de ria i javelina, i les gàbies de protecció per als llançaments de martell i disc.| La reforma de la pista, que inclou un espai de gespa interior, es fa d´acord amb el que disposa el reglament esportiu, tant pel que fa als elements estructurals com a la senyalització i les plaques de referència que ha d´incorporar el paviment. Una vegada finalitzi l´obra la pista serà homologada per responsables del Col•legi Nacional de Jutges i la Federació Espanyola d´Atletisme. La reforma de les Pistes es fa gràcies a un conveni entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona pel qual les obres reben una subvenció del programa Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.