III Triatló Ciutat de Mataró, Gran Premi Excelent

0
490

Diumenge 1 de Juny es celebrarà en les immediacions del Centre Natació Mataró, el III Triatló Ciutat de Mataró, Campionat de Catalunya de Triatló per Grups de Edat. Aquesta prova s’engloba dins de la categoria Sprint, i les distancies a cobrir son 750m Natació, 20km bicicleta, i 5km de cursa a peu. L’organització està a càrrec del Centre Natació Mataró, la Federació Catalana de Triatló, amb la col·laboració del patronat d’Esports, i del Ajuntament. Entre els atletes destacats que han confirmat la seva assistència es troba Xavier Llobet, membre del equip nacional, i Olímpic, que aquest any es troba en gran forma després de guanyar al prestigiós triatló de Fuente Alamo, on el actual Campió del Mon Ivan Raña va quedar tercer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.