CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

0
433

Aquest dissabte 24 de maig comença la primera jornada de la Divisió d’Honor B i de la Primera Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs on participen diversos clubs catalans. En la Divisió d’Honor B tenim dos representants catalans. En la categoria masculina, l’Agrupació Atlètica de Catalunya, que es desplaçarà a Bilbao, on s’enfrontarà amb el Bizkorrak Universidad del País Vasco, Oviedo At., i Scania de Pamplona. En la categoria femenina el C.A. Manresa viatjarà a Castelló per a disputar l’encontre amb el Kelme Playas Castellón, Nerja At. –Cuervas de Nerja, i At. San Sebastián – Fundación Kirolgi. En la Primera Divisió femenina tenim un interessant encontre a les Pistes Municipals d’Atletisme Josep Mª Pallàs de Vic amb el C.A. Vic, J.A. Sabadell, G.E.i E. Gironí, i el Girona Costa Brava – At. Palafrugell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.