CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

0
314

Aquest dissabte 24 de maig comença la primera jornada de la Divisió d’Honor B i de la Primera Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs on participen diversos clubs catalans. En la Divisió d’Honor B tenim dos representants catalans. En la categoria masculina, l’Agrupació Atlètica de Catalunya, que es desplaçarà a Bilbao, on s’enfrontarà amb el Bizkorrak Universidad del País Vasco, Oviedo At., i Scania de Pamplona. En la categoria femenina el C.A. Manresa viatjarà a Castelló per a disputar l’encontre amb el Kelme Playas Castellón, Nerja At. –Cuervas de Nerja, i At. San Sebastián – Fundación Kirolgi. En la Primera Divisió femenina tenim un interessant encontre a les Pistes Municipals d’Atletisme Josep Mª Pallàs de Vic amb el C.A. Vic, J.A. Sabadell, G.E.i E. Gironí, i el Girona Costa Brava – At. Palafrugell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.