La pista d´atletisme d´Olot, finalista del premi europeu d´arquitectura

0
338

La pista d´atletisme Tussols-Basil d´Olot és una de les vuit obres de l´Estat espanyol finalistes del premi d´arquitectura contemporània de la Unió Europea, que es decideix demà a Brussel·les. Els arquitectes de l´Estat, amb vuit obres de les quaranta-una finalistes, són els que han aconseguit més candidatures en aquesta edició del premi, que es concedeix a construccions dels dos últims anys i realitzades a països inclosos en el programa Cultura 2000. L´any passat va ser elegit el Kursaal de Sant Sebastià, projectat per Rafael Moneo.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.