Maria Vasco guanya el bronze en els 20 quilòmetres marxa de la Copa d´Europa

0
323

La marxadora catalana ha fet, a més, un nou rècord estatal amb 1:28.11, i ha baixat de més de mig minut l´anterior marca que ella mateixa havia fet el març de l´any passat. La russa Ielena Nikolaieva ha guanyat amb un temps de 1:26.22 per davant de l´italiana Elisabetta Perrone, què s´ha beneficiat de la desqualificació de l´irlandesa Gillian O´Sullivan i que en l´última volta ha estat a punt de ser superada per Maria Vasco. L´andalús Paquillo Fernàndez ha guanyat l´or en la prova masculina. Paquillo Fernández, líder del circuit mundial de marxa de la IAAF, campió d´Europa i plusmarquista mundial, s´ha quedat sol amb el polonès Robert Korzeniowski des de el setè quilòmetre i quan el doble campió olímpic ha abandonat en el desè, Paquillo no ha tingut cap oposició. Ha acabat en 1:19.49.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.