Maria Vasco guanya el bronze en els 20 quilòmetres marxa de la Copa d´Europa

0
512

La marxadora catalana ha fet, a més, un nou rècord estatal amb 1:28.11, i ha baixat de més de mig minut l´anterior marca que ella mateixa havia fet el març de l´any passat. La russa Ielena Nikolaieva ha guanyat amb un temps de 1:26.22 per davant de l´italiana Elisabetta Perrone, què s´ha beneficiat de la desqualificació de l´irlandesa Gillian O´Sullivan i que en l´última volta ha estat a punt de ser superada per Maria Vasco. L´andalús Paquillo Fernàndez ha guanyat l´or en la prova masculina. Paquillo Fernández, líder del circuit mundial de marxa de la IAAF, campió d´Europa i plusmarquista mundial, s´ha quedat sol amb el polonès Robert Korzeniowski des de el setè quilòmetre i quan el doble campió olímpic ha abandonat en el desè, Paquillo no ha tingut cap oposició. Ha acabat en 1:19.49.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.