Lliga Catalana de Clubs

0
390

A nivell autonòmic, el diumenge tenim la Jornada Final de la Lliga Catalana de Clubs de primera i segona categoria. Després de les dues jornades classificatòries els clubs afronten aquesta jornada final. En homes, a l’Estadi Municipal d’Igualada es realitzarà la Final de la 1ª Categoria on es disputarà el títol de Campió de la Lliga Catalana 2.003, i també la classificació dels clubs que disputaran el Campionat de Catalunya de Clubs el proper 22 de juny. La final B on es disputen els llocs per evitar els descens es realitzarà a les Pistes de Can Dragó de Barcelona. En la categoria femenina, també a Can Dragó, es disputarà la Final de la 1ª Categoria amb el títol de Campió de la Lliga Catalana 2.003 i la classificació pel Campionat de Catalunya de Clubs en joc. La final B femenina es disputarà a Reus.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.