Lliga Catalana de Clubs

0
513

A nivell autonòmic, el diumenge tenim la Jornada Final de la Lliga Catalana de Clubs de primera i segona categoria. Després de les dues jornades classificatòries els clubs afronten aquesta jornada final. En homes, a l’Estadi Municipal d’Igualada es realitzarà la Final de la 1ª Categoria on es disputarà el títol de Campió de la Lliga Catalana 2.003, i també la classificació dels clubs que disputaran el Campionat de Catalunya de Clubs el proper 22 de juny. La final B on es disputen els llocs per evitar els descens es realitzarà a les Pistes de Can Dragó de Barcelona. En la categoria femenina, també a Can Dragó, es disputarà la Final de la 1ª Categoria amb el títol de Campió de la Lliga Catalana 2.003 i la classificació pel Campionat de Catalunya de Clubs en joc. La final B femenina es disputarà a Reus.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.