Aquest cap de setmana, 17 i 18 de maig, els clubs catalans tenen diferents i importants compromisos

0
468

Campionat d´Espanya de Clubs , El dissabte, els clubs que participen en el Campionat d’Espanya de Clubs – Divisió d’Honor – tenen la segona jornada. En homes, l’Integra 2 exerceix com a local a l’encontre que es realitzarà a les instal·lacions atlètiques de L’Hospitalet Nord, on es trobarà amb el Puma Chapín Jerez i Universidad de Oviedo. L’altre club català, el Futbol Club Barcelona, es desplaça a Salamanca per disputar l’encontre amb la Universidad de Salamanca i A.A. Moratalaz. En dones, tenim a l’Estadi de Serrahima de Barcelona un interessant triangular on participen el F.C. Barcelona, l’Integra 2 i la Universidad de Salamanca. L’altre club català en Divisió d’Honor, l’Agrupació Atlètica de Catalunya es desplaçarà a l’Estadi Larrabide de Pamplona per a disputar l’encontre a l’Scania Pamplona i el Puma Chapín Jerez.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.