Victòries de Sebastià Catllà i Marta Cusidó a Sant Joan de les Abadesses

0
392

El Club Triatló Sant Joan de les Abadesses amb el suport de l´Ajuntament de la mateixa vila va organitzar el passat dissabte 10 de maig la desena edició del seu clàssic duatló. La prova puntable pel Circuit Català de l´especialitat va comptar amb la participació de 151 duatletes que van haver de completar els clàssics tres segments de la competició, amb 7 km de cursa a peu, 30 km de ciclisme i 3,5 km de cursa peu final. Tot i que Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) i Marta Cusidó (C.N. Sabadell) van resultar guanyadors amb uns registres finals de 1h 17 min 50 s i 1 h 28 min 47 s, l´atleta local Arnau Bellapart (C.T. Sant Joan de les Abadesses), que a l´actual temporada gaudeix d´un excepcional rendiment, va ser el principal protagonista de la competició, i rebent els ànims del seus veïns va mostrar en tot moment les seves opcions a la victòria final. Inicialment Bellapart seguit per Xavier Masoliver (C.N. Olot) va prendre 40 segons d´avantatge al primer segment de la competició sobre els perseguidors amb millors opcions a la classificació final. | Per darrera i dins el sector de ciclisme es van agrupar 7 unitats amb dos atletes del C.N. Reus Ploms: Jordi Montserrate i Joaquim Royes; dos més del C.N. Molins de Rei: Miquel Ustrell i Jordi Comas; amb Lluís Bosch (C.N. Olot), Pablo Trujillo (C.A. Gavà) i Sebastià Catllà. Sobre el km 10 i davant l´evidència del desgast físic que tindria el seu pes al tercer segment, els 2 duatletes situats al cap de cursa es van deixar agafar pels 7 perseguidors, arribant tots plegats a una espectacular segona transició, que va donar pas a un trepidant tercer segment a on Bellapart es va situar de nou a la primera posició fins l´últim quilòmetre, a on va ser superat tant sols pel multi esportista Sebastià Catllà. Jordi Montserrate va finalitzar a la tercera posició. Xavier Cerrato (C.N. Barcelona), Alex Muñio (C.N. Sabadell) i Antoni Ferré (C.N. Reus Ploms) van passar a ocupar els primers llocs provisionals del Circuit Català de duatló 2003, i a falta d´una prova per la seva cloenda tots tres mantenen les seves opcions a la victòria final. Per la seva banda la primera classificada al Circuit Català, Marta Cusidó va superar a l´inici del segment de ciclisme a Montserrat Cinca (C.N. Reus Ploms), atleta que va anar situada al cap de cursa femení al primer segment i que al final de la prova va assolir la segona posició. Teresa Benet (C.T. Sant Joan de les Abadesses) va finalitzar a la tercera posició. El Club Natació Reus Ploms va assolir la primera posició per equips masculins i l´equip local Club Triatló Sant Joan de les Abadesses va aconseguir la victòria per equips femenins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.