Ester Hernández, de la Selecció Catalana, Campiona d’Espanya de Curses de Muntanya

0
464

La corredora de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC, Ester Hernández (Centre Excursionista de Súria) s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona d’Espanya de Curses de Muntanya a la prova disputada al Maestrat, la tradicional Marató i Mitja Castelló-Penyagolosa, que amb els seus 65 km i més de 3.500m de desnivell acumulat és una de les proves més dures i selectives del calendari nacional. Sens dubte a estat un bon debut, no només de la corredora de la comarca del Bages, sinó també dels dos nous corredors de la Selecció Catalana, Joan Orriols (Unió Excursionista Matadepera) i Ferran Pérez (Els Xulius Centre Social Ribetà), que es van classificar 4t i 6è respectivament de la classificació masculina. La cursa d’enguany escollida per la FEDME per ser Campionat d’Espanya, era molt peculiar, es tractava de la V Marató i Mitja de Penyagolosa, de 65 quilòmetres de recorregut i amb uns desnivells acumulats de 2.500m en pujada i 1.000m en baixada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.