Guinovart acarona el podi a la cursa de l´Alba

0
547

Aquest diumenge passat es va disputar a la serralada de Montserrat una nova edició de la cursa de l´Alba, on més de 600 atletes van cobrir els més de 24 quilòmetres de la prova, i van afrontar els mil metres de desnivell ascendent de Collbató a Sant Geroni en 14 Km de corriols i esglaons, i els mil metres més de desnivell descendent que separen el monestir de Sant Jeroni i Collbató, que transcorren en 10 Km. El primer atleta a creuar la línia d´arribada va ser el campió estatal de curses de muntanya, Esteve Canal, que va invertir un temps d´1 hora i 56 minuts. La representació comarcal, mentrestant, va completar una gran cursa. El primer d´ells va ser el vilanoví Xevi Guinovart, que va ser cinquè de la general, després de trigar poc més de dues hores a completar el recorregut. El corredor va considerar el tram més dur la pujada amb esglaons, que el van obligar a portar un ritme massa decompensat.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.