Guinovart acarona el podi a la cursa de l´Alba

0
489

Aquest diumenge passat es va disputar a la serralada de Montserrat una nova edició de la cursa de l´Alba, on més de 600 atletes van cobrir els més de 24 quilòmetres de la prova, i van afrontar els mil metres de desnivell ascendent de Collbató a Sant Geroni en 14 Km de corriols i esglaons, i els mil metres més de desnivell descendent que separen el monestir de Sant Jeroni i Collbató, que transcorren en 10 Km. El primer atleta a creuar la línia d´arribada va ser el campió estatal de curses de muntanya, Esteve Canal, que va invertir un temps d´1 hora i 56 minuts. La representació comarcal, mentrestant, va completar una gran cursa. El primer d´ells va ser el vilanoví Xevi Guinovart, que va ser cinquè de la general, després de trigar poc més de dues hores a completar el recorregut. El corredor va considerar el tram més dur la pujada amb esglaons, que el van obligar a portar un ritme massa decompensat.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.