Quintanal s´emporta les proves de llançament de pes i de disc en l´estatal universitari

0
516

La reusenca Irache Quintanal (Barcelona) va guanyar el llançament de pes (16,46 metres) i el de disc (50,22 m) en el campionat d´Espanya universitari que es va fer durant el cap de setmana a Madrid. En el pes Quintanal va superar Magnolia Iglesias per només 39 centímetres (16,07 m), mentre que en el disc la seva victòria va ser molt més clara, ja que la segona classificada, Olga Prats, només va arribar als 43,95 m. La reusenca, però, es va quedar per sota de les mínimes exigides per anar a la Universíada de Daegu (Corea del Sud) del mes d´agost. L´altra medalla tarragonina va ser l´or de la torrenca Berta Castells (Rovira i Virgili), que es va emportar el martell amb una autoritat absoluta. Castells va fer un millor llançament de 61,64, una marca acceptable tenint en compte els seus registres habituals però suficient per obrir una àmplia diferència amb la segona classificada, Mari Carmen Vidal (51,10 m)| La representació tarragonina la van tancar Jordi Nielsen, sisè en el martell (53,68 m), i l´ampostina Judit Barberà (Rovira i Virgli), quarta en els 800 m. Barberà havia viatjat a Madrid amb esperances de medalla, però va obtenir una marca molt pobre de 2:16.60 i va ser superada per Ester Desviat (2:07.96), Alicia Argüello (2:10.30), i per Elian Periz (2:10.71), una atleta que, a priori, no tenia prou entitat per superar-la.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.