El Moacid guanya sense oposició i Eva Sanz aconsegueix el rècord femení

0
368

El marroquí Aboel Hadi El Moacid (1:05:21) i Eva Sanz (1:16:32) van ser els guanyadors de la sisena Mitja Marató Ciutat de Mataró. El marroquí va marxar dels seus perseguidors ja en els primers quilòmetres i no va tenir problemes per arribar primer a la meta. Tot i això es va quedar a 56 segons del millor temps de la prova, l´aconseguit dos anys abans pel kenyà Samuel Kimayo (1:04:25). En categoria femenina, sí que es va batre el rècord. La barcelonina Eva Sanz va fer bons tots els pronòstics i va superar el rècord del 2001 d´Eva Jiménez (1:17:47). Sanz va córrer acompanyada de la tanzana Farida Gusi, però la va deixar enrere a cinc quilòmetres de la meta. Dels 938 corredors que van sortir, 824 van arribar a meta. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.