El Moacid guanya sense oposició i Eva Sanz aconsegueix el rècord femení

0
516

El marroquí Aboel Hadi El Moacid (1:05:21) i Eva Sanz (1:16:32) van ser els guanyadors de la sisena Mitja Marató Ciutat de Mataró. El marroquí va marxar dels seus perseguidors ja en els primers quilòmetres i no va tenir problemes per arribar primer a la meta. Tot i això es va quedar a 56 segons del millor temps de la prova, l´aconseguit dos anys abans pel kenyà Samuel Kimayo (1:04:25). En categoria femenina, sí que es va batre el rècord. La barcelonina Eva Sanz va fer bons tots els pronòstics i va superar el rècord del 2001 d´Eva Jiménez (1:17:47). Sanz va córrer acompanyada de la tanzana Farida Gusi, però la va deixar enrere a cinc quilòmetres de la meta. Dels 938 corredors que van sortir, 824 van arribar a meta. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.