Campeny bat el rècord estatal universitari de martell a Madrid (71,21)

0
480

L´atleta de Riudellots de la Selva Moisès Campeny va batre dissabte el rècord estatal universitari a Madrid. Campeny, que competia com a representant de la Universitat de Barcelona (UB), va guanyar la prova del llançament de martell amb un millor llançament de 71,21. El registre, aconseguit en el primer intent, li va valer per assolir la victòria i batre un nou rècord estatal universitari superant l´anterior registre de Francisco Fuentes (70,88), aconseguit el 1986 a Salamanca. Campeny, actual recordista estatal de l´especialitat amb 75,42, va completar la seva participació a les instal·lacions de l´INEF, a la residència Blume, amb dos únics llançaments, el de 71,21 i un de posterior de poc més de 69. L´atleta del FC Barcelona va veure com se li agreujaven les molèsties a les dues espatlles i va preferir renunciar a fer més llançaments. El madrileny Ignacio Calderón va ser segon amb 67,29, millor marca personal.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.