El mànager d´El Nasri qualifica de «barbaritat» que s´acusi l´equip espanyol de cros de dopatge

0
448

José Alonso, mànager d´El Nasri i d´altres atletes estatals de primer nivell com ara Alberto García o José Ríos, va qualificar ahir de «barbaritat» les acusacions de la Federació Internacional d´Atletisme en què s´assegurava que un dels membres de l´equip espanyol que va participar en l´últim mundial de cros de Lausana (Suïssa) -el 29 i 30 de març- havia donat positiu en el control antidopatge, posant sota sospita el corredor torrenc i la resta de companys que es van sotmetre a aquestes anàlisis. Alonso va insinuar fins i tot que el màxim organisme internacional hauria pogut cometre un error sense precedents incloent un atleta espanyol dins de la llista de corredors dopats per equivocació, i que en els propers dies es podria fer enrere. «De la mateixa manera que un atleta que es dopa rep una sanció, els responsables de la federació també haurien de ser sancionats per la seva incompetència, si es confirma el rumor que tot ha estat un error», va explicar Alonso.| Quant a la llarga estada d´El Nasri al Marroc, circumstància que havia aixecat algunes suspicàcies en els cercles de l´atletisme, Alonso va ser especialment clar: «Yusef va anar al Marroc per veure els seus pares i tornarà a Madrid en els pròxims dies. Qui faci qualsevol altra càbala estranya és que no el coneix. Pensar que ell o qualsevol dels altres atletes que jo porto s´han dopat és una bogeria.»

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.