XII NIT DE L´ATLETISME CATALÀ

0
602

Aquest divendres 9 de maig la Federació Catalana d’Atletisme celebra la dotzena edició de la NIT DE L’ATLETISME CATALÀ a l’Hotel Estela de Sitges. La Nit s’ha convertit en un tradicional esdeveniment que aplega a tota la família atlètica catalana en un sopar on es fa lliurament dels guardons i premis a les persones que, en el mèrit al seu treball i dedicació en bé de l’atletisme, hagin estat mereixedores del públic reconeixement. Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.002 han estat per REYES ESTÉVEZ i NATÀLIA RODRÍGUEZ, mercès sobretot, a les seves respectives actuacions als Campionats d’Europa celebrats a Munic. També es farà lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories. En les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com per exemple el premi de la categoria promesa femenina, obtingut per la BEATRIZ PASCUAL, dotzena classificada a l’Europeu de Munic. Altres noms il·lustres com la BERTA CASTELLS que rep el premi a la millor júnior, quan la temporada passada va batre el record d’Espanya absolut. També rebran un públic reconeixement els entrenadors personals dels millors atletes 2002 i els atletes que han batut un record de Catalunya Absolut. Aquest any la Federació vol retre homenatge a dos destacats atletes per la seva trajectòria, en DANI PLAZA i en VALENTÍ MASSANA, en la seva retirada de l’atletisme de l’alta competició. Es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l’apartat dedicat als jutges es farà lliurament de la insígnia d’argent als jutges amb 25 anys i també menció especial als jutges que aquest any varen passar a la categoria d’Honoraris. En l’apartat d’entrenadors es faran uns merescuts homenatges a en PERE SUÑÉ per tota una vida dedicada envers l’atletisme a través de diferents generacions, i a en JOSEP LL. LUCERO per la seva contribució a l’atletisme català i que ara es retira com a entrenador. Per últim es commemorà el 50è aniversari i el 75è respectivament del CLUB ATLÈTIC IGUALADA i de la Secció d’Atletisme del C.N.REUS PLOMS. | MILLORS ATLETES CATALANS 2002 MILLORS ATLETES ENTRENADOR (2002) Abs.Masc. Reyes Estévez López Enrique Pascual Abs.Fem. Natàlia Rodríguez Martínez Miguel Escalona Prom.Masc. Marc Peralta Fernàndez Manuel Alique Prom.Fem. Beatriz Pascual Rodriguez Marcos Flores Jún.Masc. Gonzalo Ferrer Minguez Antonio Corgos Miguel Vélez Martin Miguel Vélez Jún.Fem. Berta Castells Franco José Luís Velasco Juv.Masc. Pere Joseph Vilaplana Jordi Inglavaga Juv.Fem. Maria Rocafiguera Boy Manuel Cumeras Cad.Masc. Xavier Pozuelo Montfort Miquel Consegal Cad.Fem. Silvia Riba Ylla-Català Manuel Cumeres Infant.Masc. Josep Segués Sabaté Marc Julià Sergi Puigvert Serrat Angels Guitart Infant.Fem. Elia Pascual Hernández Maribel Pujabet Berta Vilanova Ventura Eugenia Garcia Veterà Masc. Josep Sitja Aguye Fernando Diaz Pérez Veter.Fem. Montse Capel Hernandez Rosa Busquets Fuster Rosa Escribano Checa Trinidad Canals Perelló

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.