Fabián Roncero i Eva Sanz primers de la Cursa dels 10 Km de Martorell

0
521

Els favorits per guanyar han fet bó el pronóstic i s´han emportat els premis. Per darrera d´en Fabian Roncero, ha quedat en David Bernardo (C.A.Olesa), que és campió de Catalunya promesa de Cross 2003 i Jordi Escoriza. La Cursa dels 10 Km de Martorell, organitzada pel club Ad Fines Atletisme Martorell, ha reunit més de 1000 corredors a la prova de 10 Km, 500 nens i ha estat un éxit total. Resultats complets a Internet ja disponibles. Aquesta cursa forma part de la Lliga Internet de fons que ja porta 12 proves aquest any 2003 i està tenint un éxit de participació molt important.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.