Victòria de Xavier Llobet a Fuente Álamo

0
459

Dissabte 3 de maig es va disputar el prestigiós triatló de Fuente Álamo (Múrcia) sota les distàncies de 750 metres de natació, 20 km de ciclisme, i 5 km de cursa a peu. Aquesta competició tradicionalment inicia la temporada de triatló a l´estat espanyol i a l´edició d´enguany va representar un èxit absolut per l´Excelent Center Club Esportiu. Els seus atletes van assolir les primeres posicions per equips masculins i femenins, i els seus triatletes Xavier Llobet i Ana Burgos van guanyar la prova amb uns registres de 1 h 12 min 55 s i 1 h 22 min 12 s, respectivament. El sector de ciclisme va resultar duríssim per l´acció del vent, factor que afavorí al manresà Llobet superant a l´actual campió del Món Ivan Raña, atleta que en fase de preparació finalitzà en tercera posició.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.