Victòria de Xavier Llobet a Fuente Álamo

0
601

Dissabte 3 de maig es va disputar el prestigiós triatló de Fuente Álamo (Múrcia) sota les distàncies de 750 metres de natació, 20 km de ciclisme, i 5 km de cursa a peu. Aquesta competició tradicionalment inicia la temporada de triatló a l´estat espanyol i a l´edició d´enguany va representar un èxit absolut per l´Excelent Center Club Esportiu. Els seus atletes van assolir les primeres posicions per equips masculins i femenins, i els seus triatletes Xavier Llobet i Ana Burgos van guanyar la prova amb uns registres de 1 h 12 min 55 s i 1 h 22 min 12 s, respectivament. El sector de ciclisme va resultar duríssim per l´acció del vent, factor que afavorí al manresà Llobet superant a l´actual campió del Món Ivan Raña, atleta que en fase de preparació finalitzà en tercera posició.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.