COMENÇA LA LLIGA ESTATAL DE CLUBS

0
365

Aquest dissabte 4 de maig s’inicia el Campionat d’Espanya de Clubs 2.003 en la categoria de Divisió d’Honor. Aquesta Lliga de Clubs està formada per quatre encontres triangulars que enfrontaran als millors clubs d’Espanya en diferents seus. Els millors atletes catalans i estatals començaran a competir en aquesta temporada de pista. L’atletisme català està representat per tres clubs que participen en la Divisió d’Honor. Aquests són el Futbol Club Barcelona i l’Integra 2 L’H-CNB en homes, i el FC Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE, i l’Integra 2 L’H-CNB en dones. | En homes, el F.C. Barcelona actuarà com a local a l’Estadi Municipal d’Atletisme d’Igualada, en contra de la Real Sociedad de San Sebastian i la Universidad de Oviedo. L’Integra 2 es desplaçarà a l’Estadi Monte Tossal d’Alacant on es trobarà amb el Puerto de Alicante Reebok i l’Agrupación Atlética Moratalaz. En dones, podrem veure aquesta primera jornada a les pistes de L’Hospitalet Nord l’enfrontament entre l’Integra 2 i l’Agrupació Atlètica de Catalunya junt amb Ria Ferrol Concepción Arenal. D’altra banda, el FC Barcelona es desplaçarà a València on competirà contra l’actual campió el València Terra i Mar i el Puma Chapín Jerez. A l’historial d’aquesta competició destaca el F.C. Barcelona que ha aconseguit el títol en quinze ocasions, essent el club que més vegades ho ha aconseguit, encara que l’última va ser l’any 1986. En dones, l’únic equip català que ha guanyat la lliga espanyola va ser el Centre Gimnàstic Barcelonès, que ho va fer en tres ocasions en la dècada dels setanta. En els últims anys el València Terra i Mar ha estat el gran dominador de la categoria femenina aconseguint el títol estatal els darrers deu anys de manera consecutiva. En homes el Puma Chapín Jerez ha guanyat les dues últimes edicions.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.