Aquest dijous 1 de maig ha tingut lloc la 26a cursa popular i la 9a cursa de fons a l´ermita de Sant Josep de Montblanc.

0
441

Els participants de les mateixes han fet que de nou fos un éxit la participació, amb un total d´uns 330 corredors. El guanyador de la cursa popular ha estat Abde Buthari del FACVAC en categoria masculina i Tamara Good del Gimnàs Damian en categoria femenina. La cursa de fons ha estat guanyada per Ramon Mañas, independent, en categoria masculina i Anahi Herrera, també independent, en categoria femenina. El primer atleta del Club Atlètic Montblanc en la cursa de fons ha estat Pere Miró en tercera posició de la general masculina i Marta Secall en la femenina El Club Atlètic Montblanc agraexi molt sincerament la participació de tots els corredors, la dels voluntaris i la dels col.·laboradors. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.