Aquest dijous 1 de maig ha tingut lloc la 26a cursa popular i la 9a cursa de fons a l´ermita de Sant Josep de Montblanc.

0
318

Els participants de les mateixes han fet que de nou fos un éxit la participació, amb un total d´uns 330 corredors. El guanyador de la cursa popular ha estat Abde Buthari del FACVAC en categoria masculina i Tamara Good del Gimnàs Damian en categoria femenina. La cursa de fons ha estat guanyada per Ramon Mañas, independent, en categoria masculina i Anahi Herrera, també independent, en categoria femenina. El primer atleta del Club Atlètic Montblanc en la cursa de fons ha estat Pere Miró en tercera posició de la general masculina i Marta Secall en la femenina El Club Atlètic Montblanc agraexi molt sincerament la participació de tots els corredors, la dels voluntaris i la dels col.·laboradors. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.