DUATLÓ, Victòries de Jordi Alsina i Verónica Avene a Vic

0
502

El passat dissabte 26 d´abril es va disputar la 2a edició del Duatló Ciutat de Vic sota les distàncies de 7 km de cursa a peu, 37 km de ciclisme i 3,5 km de cursa a peu final. La prova inclosa dins el Circuit Català de l´especialitat va estar organitzada pel Club Natació Vic – ETB i va comptar amb la participació de 127 atletes. Jordi Alsina (Excelent Center) i Verònica Avene (C.N. Vic) van aconseguir la victòria absoluta a les categories masculina i femenina amb uns registres finals de 1h 26 min 26 s i 1 h 1 h 47 min 27 s, respectivament. | Alsina va portar l´iniciativa des de la sortida i només Sergi Rodríguez (Triatló Moià) i Arnau Bellapart (C.T. Sant Joan de les Abadesses) van aconseguir mantenir l´elevat ritme de competició d´Alsina fins la meitat del primer sector. Al segment de ciclisme Alsina va incrementar la seva avantatja espectacularment baixant-se de la bicicleta a la segona transició, per iniciar el tercer sector amb més de 5 minuts de diferència sobre Jordi Reñé (Santomera) i Jordi Montserrate (C.N. Reus Ploms), atletes que van sortir afavorits per l´exigent recorregut de ciclisme i que van assolir la segona i tercera posicions al final de la cursa. L´Excelent Center va obtenir la primera posició a la classificació per equips. Merche Bonastre (C.A. Gavà) va finalitzar en segona posició dins la categoria femenina i Teresa Benet (C.T. Sant Joan de les Abadesses) va assolir la tercera posició final.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.