XI TROBADA INTERNACIONAL D´ATLETES VETERANS i X CPT. D´ANDORRA D´ATLETES VETERANS

0
450

El Club d´Atletisme Valls d´Andorra amb l´autorització de la Federació Andorrana d´Atletisme i sota el control del Col.legi de Jutges de la F.C.A. organitza la XI TROBADA INTERNACIONAL D´ATLETES VETERANS, X CPT. D´ANDORRA D´ATLETES VETERANS, a celebrar-se el proper dia 24 de maig del 2003 a l´ESTADI COMUNAL d´Andorra la Vella. | Artic.2 Tots els atletes hauran de tenir la corresponent llicència federativa tramitada per la temporada en curs .EL CRONOMETRATGE D´AQUESTA TROBADA SERÀ ELÈCTRIC. Artic.3 Les inscripcions seran enviades per ESCRIT, FAX o bé per E-mail al Club d´Atletisme Valls d´Andorra, l´adreça és la següent : Av. de Salou núm. 22, Estadi Comunal (Andorra la Vella) PRINCIPAT D´ANDORRA. Tel. : Prefix Internacional + 376 + 724660. Fax : Prefix Internacional + 376 + 722329, finalitzant el termini d´admissió a les 20h del dia 23 de maig del 2003. E-mail: cava@andorra.ad Artic.4 Els drets d´inscripció són de 3 Euros per persona i es pagaran al moment de retirar el pitrall Artic.5 Cada participant només tindrà dret a participar en dues proves més el relleu, el fet de fer-ho en més de dues proves serà penalitzat amb la desqualificació. Artic.6 Premis : * XI Trobada Internacional d´Atletes Veterans : Hi haurà premis al tres primers classificats individuals de cada categoria i una bossa amb obsequis per a tothom. * X Campionat d´Andorra Veterans : Medalles als tres primers classificats del Cpt. d´Andorra. Per optar a medalla s´ha de complir una de les dues condicions següents : • Atleta independent de la F.A.A. amb nacionalitat andorrana o resident amb un mínim de tres anys. • Atletes de Clubs del Principat d´Andorra, amb nacionalitat andorrana o resident amb un mínim de tres anys. • L´atleta haurà de portar el certificat de residència o nacionalitat en el cas que se li demani. Artic.7 Les reclamacions hauran d´ésser presentades per escrit al senyor Jutge Àrbitre, acompanyades de 30 euros com a dipòsit i només seran acceptades fins a 30 minuts després de coneguda la classificació de la prova. En cas d´ésser acceptada la reclamació, es tornarà el dipòsit. Artic.8 Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt per les normes de l´I.A.A.F. versió espanyola. Artic.9 El Club d´Atletisme Valls d´Andorra i la Federació Andorrana d´Atletisme no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin sofrir els participants i espectadors durant aquesta competició. Artic.10 La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del preceptuat en aquest Reglament. Club Atletisme Valls d´Andorra Federació Andorrana d´Atletisme HORARI Xi TROBADA INTERNACIONAL D´ÀTLETES VETERANS X CPT. D´ANDORRA D´ATLETES VETERANS Estadi Comunal d’Andorra la Vella 24 de maig del 2003 Dissabte Tarda 16h 00 Martell (M) 16h 55 100 mts llisos (M) Martell (F) 17h05 100 mts. llisos (F) 17h 15 1.500 mts llisos (M) Disc (M) Llargada (F) 17h 25 400 mts. llisos (M) Pes (F) 17h 35 800 mts llisos (F) 17h 45 5.000 mts. llisos (M) Llargada (M) 18h 15 3.000 mts llisos (F) Disc (F) Pes (M) 18h 35 4 x 100 mts llisos (M) 18h 45 4 x 100 mts. llisos (F) Javalina (M) NOTA IMPORTANT : Us informem que s’ha acordat que només es realitzaran quatre intents en els llançaments. ESTADI COMUNAL D´ANDORRA LA VELLA 24 de maig del 2003 ( Dissabte Tarda )

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.