DUATLÓ DE MUNTANYA, Agustí Roc i Regina Mola nous campions de Catalunya

0
502

L´Ajuntament de Castellví de la Marca i Tot Vici en Bici Club Esportiu van organitzar el Campionat de Catalunya de duatló de muntanya 2003. La prova que es va disputar el passat diumenge 27 d´abril sota les distàncies de 5 km de cursa a peu, 20 km de bicicleta de muntanya i 2 km de cursa a peu final va tenir una participació de 114 atletes. L´actual campió del Món d´sky-running Agustí Roc (Esport Lliure) va obtenir la victòria absoluta amb un temps final de 1 h 17 min 35 s. Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) tot i que va realitzar una excel•lent competició va perdre una mitjana d´un minut en relació a Roc en cada un dels 3 segments de la prova, assolint el sots campionat de Catalunya amb un registre final de 1 h 20 min 27 s. L´independent David Malagón va finalitzar en tercera posició creuant la línia d´arribada amb un temps de 1 h 23 min 5 s. L´Esport Lliure va resultar guanyador a la classificació dels equips masculins.| Regina Mola (C.N. Mataró) va guanyar amb total autoritat dins la categoria femenina finalitzant la prova amb un temps de 1 h 47 min 17 s, proclamant-se campiona de Catalunya. Isabel Olivan i Gemma Cabanas es van classificar en segona i tercera posicions, respectivament. El Club Natació Vic va obtenir la victòria per equips femenins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.