XIX MILLA SAGRADA FAMÍLIA – GRAN PREMI GAUDÏ , Juan Carlos Higuero i Edith Masai, guanyadors del Gran Premi Gaudí

0
445

L’atleta del FC Barcelona, Juan Carlos Higuero i la keniana Edith Masai han estat els guanyadors del Gran Premi Gaudí, les sèries professionals de la XIX Milla Sagrada Família, celebrada avui diumenge a Barcelona. La cursa masculina ha estat molt disputada. Durant els primers mil metres els 12 atletes han anat molt junts i a un ritme molt alt. A 600 metres del final, Pedro Esteso ha fet un canvi de ritme, posant-se primer i agafant distància de la resta. Tot indicava que anava a guanyar la cursa, però Juan Carlos Higuero ha aconseguit perseguir-lo i amb uns 300 metres finals espectaculars l’ha superat gairebé a la línia de meta. Així, Juan Carlos Higuero –que en l’edició passada va ser tercer contra tot pronòstic- ha traspassat la línia de meta amb 4 minuts 16 segons, a dècimes d’avantatge per davant de Pedro Esteso, el guanyador de la cursa l’any passat, i a un segon del tercer, el britànic John Mayock.| Sèrie femenina La victòria de la keniana Edith Masai ha estat més clara. Al passar per primer cop per la línia d’arribada ja anava molt destacada. Tot i que l’esprint final de les seves rivals ha reduït la seva avanatatge, mai ha perillat la victòria de la keniana. Edith Masai ha aconseguit traspassar la línia de meta amb un temps de 4’52 segons. Darrera seu, l’atleta del FC Barcelona Rosa Morató amb 4’53" i l’atleta de Nike Iris Fuentes Pila (4’57") XIX Milla Sagrada Família Pel que fa a les curses populars celebrades durant tot el matí, hi ha hagut 1.453 inscripcions. El volum de participants i la gran quantitat d’espectadors, han convertit els voltants del Temple de la Sagrada Família en l’escenari d’una autèntica festa lúdica i esportiva. A partir del dijous 1 de maig es podran consultar les classificacions a www.claror.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.