COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE CLUBS 2003

0
655

Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Clubs 2.003 que tradicionalment representa l’inici de la temporada de competicions en pista a l’aire lliure. Aquest any, a la Lliga Catalana de Clubs es disputaran dues jornades classificatòries els dies 27 d’abril i 4 de maig, i una jornada final el dia 18 de maig. En aquestes tres jornades participen els clubs classificats segons els resultats de la temporada passada. No participen els clubs que prenen part a la Divisió d’Honor A i B d’àmbit estatal, que són el Futbol Club Barcelona, l’Íntegra 2 i l’Agrupació Atlètica de Catalunya, en les categories masculina i femenina, i el CA Manresa en la femenina. | Així, els cinc primers classificats en la Lliga Catalana de Clubs es guanyaran el dret de participar, junt amb aquests tres clubs, en el Campionat de Catalunya de Clubs, que es realitzarà a jornada única el proper 22 de juny. En la categoria femenina es classifiquen quatre clubs ja que el CA Manresa també té accés directe a la final. Els encontres de la primera categoria masculina i femenina són: A l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida, en el grup A: MASCULÍ FEMENÍ CA Lleida-UdL GEiE Gironí JA Sabadell JA Sabadell U Colomenca At. CA Lleida-UdL GEiE Gironí CA Laietània Carrefour Dominiques Cornellà At. CA Laietània CA Igualada CA Valls d’Andorra CA Igualada A l’Estadi Municipal de Can Dragó a Barcelona, en el grup B: MASCULÍ FEMENÍ CA Manresa CA Vic CA Vic Girona Costa Brava CG Tarragona CA Granollers Girona Costa Brava AA Catalunya “B” UA Terrassa CN Reus-Ploms CE Universitari CE Universitari CN Reus-Ploms CA Manresa (f/c) CA Sant Celoni

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.