Els organitzadors de la mitja marató Ciutat de Girona i la cursa popular volen arribar als 2.000 inscrits

0
512

Els organitzadors de la mitja marató Ciutat de Girona i de la cursa popular confien que en aquesta edició s´arribi a una xifra conjunta de 2.000 inscrits, dels quals 500 podrien ser de la mitja marató. La mitja marató arriba a la novena edició, mentre que serà la setena cursa popular. Lozano va explicar que és molt probable que vinguin els guanyadors de l´edició passada, Ignasi Cáceres i Wahbi Kenza, però no està confirmada la seva presència encara ni de cap atleta destacat. «Fins deu dies abans no sabrem ben bé quins atletes vénen», va explicar Lozano. La mitja marató tindrà un canvi en el recorregut (que és de 21 quilòmetres), ja que les obres del carrer Güell obligaran a passar pels carrers de Sant Sebastià, Finestrelles i Campcardós. Circuit planer Els organitzadors van fer una crida a la participació de tothom en la cursa popular, i van recordar que els 9.140 m de recorregut que té es poden fer a peu, ja que pràcticament tot el circuit és planer. Pel que fa a la mitja marató, els premis (la mateixa quantitat tant en categoria masculina com femenina) seran de 450 euros per als guanyadors, 300 per als segons, 180 per als tercers, 120 per als quarts classificats i 60 per als que arribin en cinquè lloc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.