Unes 4.300 persones es reuneixen al Circuit de Catalunya per ajudar en la lluita contra l´esclerosi

0
456

Unes 4.300 persones es van reunir en la tercera edició de la Cursa Gran Premi Circuit de Catalunya, de les quals més de 1.400 van participar en aquesta carrera popular que es disputa al traçat català, escenari habitual de proves de motor com els Grans Premis de Motociclisme i de Fórmula 1, en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple per contribuir a la lluita contra aquesta malaltia.| La carrera que organitzen conjuntament la Federació Catalana d´Atletisme, el Circuit de Catalunya i el diari Sport, d´un recorregut de 8.000 metres (una volta al traçat Nacional i una altra al Gran Premi del circuit de Montmeló), va tenir com a guanyadors en aquesta tercera edició David Bernardo i Carme Ballesteros, en les categories masculina i femenina, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.