IIIr GRAN PREMI CIRCUIT DE CATALUNYA – CURSA DIARI SPORT –

0
447

Aquest diumenge s’ha disputat la tercera edició del Gran Premi Circuit de Catalunya – Cursa Diari Sport – a les instal·lacions del Circuit de Catalunya, a Montmeló. S’ha viscut una bona matinal atlètica amb més de 1.400 participants en aquesta cursa on la totalitat de la recaptació de la inscripció es destina en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple. La cursa de 8.000 metres ha estat guanyada per David Bernardo (CA Olesa) amb un temps de 24’39”, seguit de Fernando Chamorro (CF Viladecavalls), i en tercera posició ha entrat Enrique Vila (UA Terrassa). En la categoria femenina la victòria ha estat per Carme Ballesteros (FILA – DC) amb un temps de 30’12”, seguida de Mònica Ardit i Laura Paradell (CA Top Line). | Aquesta jornada ja s’ha convertit en una festa de la família atlètica i a la vegada una jornada de portes obertes on es pot gaudir de les instal·lacions del Circuit de Catalunya. Aquest matí s’han desplaçat a Montmeló unes 4.300 persones per participar en aquesta festa atlètica i per conèixer el Circuit des de dins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.