El maresmenc José Ríos (Adidas) es retira de la marató de Rotterdam en el seu debut en la distància

0
330

José Ríos (Adidas) no va tenir un bon debut en la prova de la marató i es va haver de retirar en la cursa de Rotterdam, quan encara no s´havia disputat un terç dels 42 quilòmetres i 195 metres. El premianenc resident a Argentona va manifestar després de la prova que no s´havia trobat bé des de l´inici: «Des del quilòmetre 15 ja anava malament, i en el quilòmetres 19 he vist Fabian Roncero i m´he quedat amb ell.» El seu company d´entrenaments, Roncero, també es va retirar. El maresmenc va explicar que des del tercer quilòmetre va tenir cruiximents, i que quan va veure que el ritme que portava era de 3:18 el quilòmetre va decidir aturar-se. «Si en aquest punt de la cursa et vas deixant tants segons, és millor deixar-ho», va dir Ríos, que també va comentar que anava malament de quàdriceps i dels isquiotibials.| El maresmenc va explicar que era el moment de descansar i reflexionar, i de preparar l´estiu: «El treball que he fet ha de servir per alguna cosa, i acabarà aflorant.» Respecte al que farà en aquesta temporada, en la qual s´havia plantejat anar al mundial de París en els 10.000 o intentar entrar en l´equip de marató, va dir: «Lluitaré per un lloc en la selecció espanyola de 10.000 metres.» Aquesta cursa de Rotterdam va ser guanyada pel kenyà William Kiplagat, amb un temps de 2h07:42, que va superar per poc el seu compatriota Josphat Kipuono (2h07:53). El tercer lloc el va ocupar Chema Martínez, que va millorar la seva marcar, amb 2h08:08.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.