El maresmenc José Ríos (Adidas) es retira de la marató de Rotterdam en el seu debut en la distància

0
411

José Ríos (Adidas) no va tenir un bon debut en la prova de la marató i es va haver de retirar en la cursa de Rotterdam, quan encara no s´havia disputat un terç dels 42 quilòmetres i 195 metres. El premianenc resident a Argentona va manifestar després de la prova que no s´havia trobat bé des de l´inici: «Des del quilòmetre 15 ja anava malament, i en el quilòmetres 19 he vist Fabian Roncero i m´he quedat amb ell.» El seu company d´entrenaments, Roncero, també es va retirar. El maresmenc va explicar que des del tercer quilòmetre va tenir cruiximents, i que quan va veure que el ritme que portava era de 3:18 el quilòmetre va decidir aturar-se. «Si en aquest punt de la cursa et vas deixant tants segons, és millor deixar-ho», va dir Ríos, que també va comentar que anava malament de quàdriceps i dels isquiotibials.| El maresmenc va explicar que era el moment de descansar i reflexionar, i de preparar l´estiu: «El treball que he fet ha de servir per alguna cosa, i acabarà aflorant.» Respecte al que farà en aquesta temporada, en la qual s´havia plantejat anar al mundial de París en els 10.000 o intentar entrar en l´equip de marató, va dir: «Lluitaré per un lloc en la selecció espanyola de 10.000 metres.» Aquesta cursa de Rotterdam va ser guanyada pel kenyà William Kiplagat, amb un temps de 2h07:42, que va superar per poc el seu compatriota Josphat Kipuono (2h07:53). El tercer lloc el va ocupar Chema Martínez, que va millorar la seva marcar, amb 2h08:08.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.