Els 10 km de Girona passaran per la Rambla i tindran Ojeda, Cepeda i el kenyà Kipyego com a estrelles

0
480

Els 10 km Ciutat de Girona arribaran diumenge a la sisena edició amb l´atractiu que el recorregut passarà per primer cop per la Rambla per les obres de la plaça del Vi. L´organització confia establir un nou rècord de participació amb més de 1.000 inscrits i, en l´àmbit competitiu, destaca la presència dels catalans Benito Ojeda (doble campió estatal de marató), Marc Cepeda (olímpic a Sydney) i el kenyà Hosea Kipyego. | L´organització dels 10 km Ciutat de Girona s´ha vist obligada a introduir un parell de variants en el recorregut per les obres. La primera afectarà el pas per la plaça del Vi, però en contrapartida els participants passaran per primer cop per la Rambla abans d´introduir-se al Barri Vell. L´altra variant serà a la zona del Güell. Com en les cinc anteriors edicions, la sortida i arribada estaran situades al carrer Migdia, just davant de la botiga d´Esports Parra. Pel ritme actual d´inscripcions es podria superar per primer cop la xifra de 1.000 participants sempre que la climatologia hi acompanyi (l´any passat la pluja va ser la gran protagonista). El Fila-Team aportarà tres atletes de nivell internacional amb la presència del kenyà Hosea Kipyego i els catalans Benito Ojedo (segon l´any passat darrere Alberto Juzdado i campió d´Espanya de marató el 2000 i 2001) i Marc Cepeda (olímpic a Sydney 2000 en 3.000 obstacles). Tots tres intentaran batre el rècord de la prova, en possessió del kenyà John Korir l´any 2000 amb 30:22. El Club Domingo Catalan-Fila també ha inscrit alguns dels seus millors fondistes amb Víctor Morente, Josep Maria Roselló, Claudio Cazorla, David Martínez i Jordi Escoriza. En l´àmbit gironí, Joan Gil Pardo liderarà l´expedició del GEiEG i Pere Ruiz (Girona CB) també aspira a les primeres posicions. A més dels 10 km també hi haurà dues curses infantils (de 500 i 1.100 m, respectivament), que començaran just després de la sortida de la prova absoluta. El primer classificat gironí, el participant més veterà i el més jove tindran premis.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.