Jofre Espigoler (CA Figueres) estableix un nou rècord de Catalunya infantil en proves combinades amb 2.363 punts

0
502

L´atleta de Fortià Jofre Espigoler (CA Figueres) va establir un nou rècord de Catalunya infantil de pentatló en la final de Girona de proves combinades que es va disputar el cap de setmana passat a Palafrugell. Espigoler, que va començar a practicar atletisme l´any passat, va protagonitzar una autèntica exhibició i va completar les cinc proves amb un total de 2.363 punts, superant el registre que tenia fins ara Joan Fabra (CA Figueres) com a rècord català amb 2.209 punts del 2001. |Espigoler va fer uns parcials de 10.2 en 80 metres, 5,23 en llargada, 11,43 en pes, 1,49 en alçada i 13.8 en 80 tanques. El CA Figueres va firmar un triplet en aquesta categoria amb Bernat Espigoler (germà de Jofre), segon, i Bruno Garcia, tercer. En la resta de categories, Oriol Massa (Girona CB) es va imposar en l´heptatló cadet amb 2.466 punts i Lluís Vinyes (Atletisme Figueres) va ser el millor aleví després de completar el quadratló amb 809 punts. Jennifer Sugrañes (GEiEG) va guanyar l´hexatló cadet amb 3.031 punts i les banyolines Esther Guerrero i Cristina Galán es van imposar en el pentatló infantil i el quadratló aleví, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.