Huete buscarà la mínima a la marató de Londres per ser present als mundials de París

0
444

El badaloní Francisco Javier Cortés Huete (Fila Team) correrà aquest diumenge que ve la marató de Londres amb la intenció d´aconseguir una de les millors cinc marques estatals de l´any, que li donaria el passaport per estar al mes d´agost en el campionat del món de París. Huete, que ha passat un hivern força dur en matèria de lesions -va tenir una lesió al soli i també una bronquitis-, fa tres setmanes que s´entrena a un bon nivell i es veu capacitat per obtenir una bona marca a la capital anglesa. «La veritat és que ja estic millor de les molèsties que he estat arrossegant els últims mesos i a la mitja marató d´Azpeitia-Azcoitia, disputada fa uns dies, vaig tenir bones vibracions», comenta el badaloní, que confia a fer un registre inferior a les dues hores i deu minuts, que podria ser la frontera a superar si es vol obtenir la mínima per a París. «Em veig capacitat per fer una bona marca i tinc força confiança en les meves possibilitats».| Tot i així, Huete no es veu superant el seu rècord personal en la marató, que és de 2h07:48, «però hi podem estar a prop si tot va bé». El badaloní intentarà convertir-se en el primer atleta de la comarca a obtenir la classificació per a París després que Xavi Caballero hagi perdut l´oportunitat d´obtenir la marca mínima per culpa d´una inoportuna lesió que li va impedir córrer la marató de París la setmana passada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.