RÈCORD DEL MÓN A LES PISTES D´ATLETISME DE CASTELLAR

0
457

TONI BERNADÓ I SÍLVIA FELIPO CAMPIONS DE CATALUNYA DE 10000 METRES , Les pistes d´Atletisme de Castellar del Vallès van ser testimonis dissabte passat a la tarda d´una gran jornada del millor atletisme amb els Campionats de Catalunya absoluts en pista organitzats pel Club Atlètic Castellar i insert dintre dels actes que es realitzaran al llarg de tota la present temporada en commemoració dels XXV anys del Club Atlètic Castellar. El més destacat de les competicions de tota la tarda es va donar a la cursa estrella de la final dels 10000 metres masculins, vint-i-cinc voltes a les pistes, quan el sìsè atleta en arribar, Abel Àvila Rodríguez del Club Atlètic Manresa va batre el rècord mundial de Parolímpics Deficient Visual Categoria B-2 amb un temps de 31.49.11, superant l´anterior registre d´un atleta nordamericà a les olimpiades de Sidney del 2000 amb 32.02.14. Aquest nou rècord s´afegeix als que ja tenen les pistes de Castellar: el de catalunya de relleus 4×80 infantils en poder de l´esquadra del CAC i el d´Espanya cadet de 220 tanques masculí fet a Castellar per un atleta de Rubí. | La nova campiona de Catalunya de 10000 metres va ser per l´andorrana Sílvia Felipo amb un temps de 37.47.69, dominant la prova des del quilòmetre sis i deixant l´emoció del Campionat en la lluita enconada per la medalla de plata per la gironina Gràcia Coll amb 38.25.42 i la de bronze per la també representant del CAV Andorra Núria Moya. En homes, on cal dir que el dissabte hi hagueren 65 atletes corrent un 10000 en pista a castellar, lá incertesa fou la tònica d´una cursa de gran nivell on cada volta anaven caient gent del pilot principal per al quilòmetre set escapar-se l´andorrà Toni Bernadó (tercer a la darrera edició de barcelona amb el gran registre de 2.14.23) i que tot ser eixampat al final pel seu company Joan Ramon Moya assolí el campionat amb 30.19.01, quinze centèssimes menys que Moya, mentre la medalla de bronze l ássolí el representant del AT Montornès Ivan Límia amb 30.39.46. L´entrega de les medalles feta per l´alcalde de castellar Lluís M. Corominas, el president del CAC, Vicenç Gatell i el vicepresident de la FCA Josep Maria Antentas fou el colofó a una de les millors jornades atlètiques que ens han deparat les pistes de Castellar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.