El perxista alemany Bloms s´entrena a Sant Cugat

0
323

El perxista alemany Rens Blom, bronze en salt de perxa en el Mundial en pista coberta, s´entrenarà a partir de dissabte que ve al Centre d´Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallés. Bloms forma part del club Bayer 04 Leverkusen, que va obtenir dos podis en la cita mundialista de Birmingham i que aquests dies realitzarà una concentració al CAR. El grup germànic, format per vuit perxistes, dos entrenadors, un fisioterapeuta i un metge, estarà al CAR del 12 al 27 d´abril.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.