Atenes 2004 confirma que les proves de marató es correran al vespre

0
1798

El Comitè Organitzador dels Jocs d´Atenes (ATHOC) ha confirmat avui que la marató masculí, que es disputarà el 29 d´agost de 2004 i tancarà les competicions de la cita olímpica, començarà al vespre, cap a les sis de la tarda. Així mateix, la prova femenina començarà a la mateixa hora el 22 d´agost, segons afegeix un comunicat de l´ATHOC. La Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) ja havia anunciat dissabte passat que totes dues proves es disputarien a partir de les sis de la tarda, fent marxa enrere en el programa inicial previst, que apuntava que totes dues es correguessin a primera hora del matí per evitar la calor de la ciutat grega i la pol·lució originada pel trànsit.| La prova tindrà el recorregut clàssic, és a dir, el que va cobrir el llegendari Filípides, qui va anunciar la victòria dels grecs sobre els perses l´any 490 abans de Crist, des de Marató fins a l´estadi olímpic de la capital helena. "L´elecció de l´hora permetrà als milers d´espectadors seguir l´evolució del recorregut d´una de les proves més espectaculars de l´atletisme", ha explicat Spyros Capralos, un dels directors executius de l´ATHOC, que es va felicitar per la decisió de l´organisme que presideix Lamine Diack. A més, amb aquest nou horari s´evita que la carrera masculina coincideixi amb les finals de rem, que es disputaran al matí de l´última jornada de competició.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.