Atenes 2004 confirma que les proves de marató es correran al vespre

0
1906

El Comitè Organitzador dels Jocs d´Atenes (ATHOC) ha confirmat avui que la marató masculí, que es disputarà el 29 d´agost de 2004 i tancarà les competicions de la cita olímpica, començarà al vespre, cap a les sis de la tarda. Així mateix, la prova femenina començarà a la mateixa hora el 22 d´agost, segons afegeix un comunicat de l´ATHOC. La Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) ja havia anunciat dissabte passat que totes dues proves es disputarien a partir de les sis de la tarda, fent marxa enrere en el programa inicial previst, que apuntava que totes dues es correguessin a primera hora del matí per evitar la calor de la ciutat grega i la pol·lució originada pel trànsit.| La prova tindrà el recorregut clàssic, és a dir, el que va cobrir el llegendari Filípides, qui va anunciar la victòria dels grecs sobre els perses l´any 490 abans de Crist, des de Marató fins a l´estadi olímpic de la capital helena. "L´elecció de l´hora permetrà als milers d´espectadors seguir l´evolució del recorregut d´una de les proves més espectaculars de l´atletisme", ha explicat Spyros Capralos, un dels directors executius de l´ATHOC, que es va felicitar per la decisió de l´organisme que presideix Lamine Diack. A més, amb aquest nou horari s´evita que la carrera masculina coincideixi amb les finals de rem, que es disputaran al matí de l´última jornada de competició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.