DUATLÓ: Victòria de Sebastiá Catllà i Regina Mola a L’Ametlla del Vallès

0
2068

L’Ajuntament de L´Ametlla del Vallès i l´Agrupació Baliga – Balaga van organitzar el passat diumenge 6 d´abril la segona edició del duatló de muntanya més dur del Circuit Català de l´especialitat. Els 114 inscrits van haver de completar els tres sectors d´aquesta competició, amb 6,5 km de cursa a peu per la vila, 23 km de bicicleta de muntanya pels Cingles de Berti i 3,5 km de cursa a peu final.| El multi esportista de resistència Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) va creuar la línia d´arribada en primera posició desprès de superar a Sergi Rodríguez (C.J. Moià), atleta que va encapçalar la prova fins el km 8 de ciclisme. El primer classificat provisional del circuit català Joan Albert Camps (Sport Lliure) tot i que va patir una avaria mecànica a la seva bicicleta, va aconseguir completar el segment de ciclisme lluny dels llocs capdavanters amb el volant de la seva bicicleta trencat per la meitat. Catllà finalitzà primer amb un temps total de 1 h 43 min 14 s. Rodríguez va completar la prova en segona posició amb un registre de 1 h 45 min 54 s i Arnau Julià ho va fer en tercera posició amb un temps de 1 h 47 min 24 s. Verónica Avene (C.N. Vic) es va situar a la primera posició de la classificació femenina des de la sortida fins al km 4 del segment de ciclisme, punt de la cursa a on va ser avançada per Regina Mola (C.N. Mataró), atleta que es va mostrar superior sobre la bicicleta de muntanya prenent una avantatja que va resultar decisiva per la seva victòria. Mola va creuar la línia d´arribada en primera posició amb un temps final de 2 h 19 min 31 s, i encara que amb raspades per alguna caiguda a la bicicleta es va mostrar molt contenta manifestant que "el segment de ciclisme es duréssim però val la pena arribar a dalt de tot per contemplar la panoràmica". En segona posició es va classificar Avene amb un registre de 2 h 26 min 44s seguida per la seva companya del C.N. Vic Jordina Muntadas recentment proclamada campiona d´Espanya de duatló de muntanya en categoria júnior. La Unió Esportiva Castellfollit de la Roca i el Club Natació Vic van ser el primers equips classificats a les categories masculina i femenina, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.