Xavi Caballero es lesiona abans de la marató de París i no podrà anar al mundial

0
478

El badaloní Xavi Caballero (Fila) no podrà participar aquest cap de setmana en la marató de París tal com tenia previst en la seva agenda per culpa d´una inoportuna tendinitis al quàdriceps. Caballero, que va començar a notar molèsties fa uns dies, va consultar el metge de la federació i aquest li va recomanar que fes repòs durant un temps, amb la qual cosa el badaloní va haver d´anul·lar la seva presència a la marató francesa. «Estic una mica fotut perquè ja ho tenia tot preparat per marxar a París i finalment no podré córrer. Ara hauré d´estar uns 10 dies aturat per recuperar-me del tot, segons m´ha aconsellat el metge», deia el badaloní. Adéu al mundial, La tendinitis que pateix Caballero també tindrà conseqüències més greus. El badaloní no ha disputat cap marató enguany i per tant no tindrà la mínima per estar en el pròxim mundial, que també es disputa a París al mes d´agost. Caballero començarà a preparar ara el campionat estatal que es disputa al juny.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.