Nou rècord a la web de la FEEC, 37.000 visites al mes

0
439

La pàgina web de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya ha rebut durant el passat mes de març prop de 37.000 visites (36.949), amb una mitjana de 1.190 visites al dia i una punta de 1.665 visites assolida el dijous 13, el que representa un augment del 75% respecte al mes de març de l´any passat| Durant aquest mateix període (març 2003) el número de pàgines interiors vistes d´aquesta web ha superat les 324.000, un 130% més que ara fa un any, el que vol dir que cada persona que visita la web "navega", de mitjana, per altres 9 pàgines interiors tot cercant la informació generada per les Entitats Excursionistes o per la pròpia Federació mitjançant els Comitès Tècnics, l´Escola Catalana d´Alta Muntanya o Secretaria. Amb aquestes dades queda clar que la pàgina web de la FEEC és el principal punt de referència pel que fa als esports de muntanya a Catalunya. Entre les pàgines més vistes trobem en primer lloc els Fòrums, que s´han convertit en un important punt de cerca d´informació de darrera hora sobre les condicions de la muntanya, el segon lloc en visites l´ocupen les pàgines dedicades al Senderisme, seguides del Calendari d´activitats, a continuació les pàgines de Refugis, Enllaços, Notícies, Entitats i Competicions, figuren també entre les que reben major nombre de visites diàriament, i per aquest ordre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.