Nou rècord a la web de la FEEC, 37.000 visites al mes

0
319

La pàgina web de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya ha rebut durant el passat mes de març prop de 37.000 visites (36.949), amb una mitjana de 1.190 visites al dia i una punta de 1.665 visites assolida el dijous 13, el que representa un augment del 75% respecte al mes de març de l´any passat| Durant aquest mateix període (març 2003) el número de pàgines interiors vistes d´aquesta web ha superat les 324.000, un 130% més que ara fa un any, el que vol dir que cada persona que visita la web "navega", de mitjana, per altres 9 pàgines interiors tot cercant la informació generada per les Entitats Excursionistes o per la pròpia Federació mitjançant els Comitès Tècnics, l´Escola Catalana d´Alta Muntanya o Secretaria. Amb aquestes dades queda clar que la pàgina web de la FEEC és el principal punt de referència pel que fa als esports de muntanya a Catalunya. Entre les pàgines més vistes trobem en primer lloc els Fòrums, que s´han convertit en un important punt de cerca d´informació de darrera hora sobre les condicions de la muntanya, el segon lloc en visites l´ocupen les pàgines dedicades al Senderisme, seguides del Calendari d´activitats, a continuació les pàgines de Refugis, Enllaços, Notícies, Entitats i Competicions, figuren també entre les que reben major nombre de visites diàriament, i per aquest ordre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.