Gran resultat del CN Vic als campionats d’Espanya de duatló de muntanya

0
506

El passat dissabte 29 de març 6 integrants de la secció de triatló del CNVic-ETB van disputar el “Campionat d´Espanya de duatló de Muntanya, Vitoria-Gasteiz 2003”, sobre les distàncies 6´4 – 20 – 3´2. Aquesta prova estava composada per un circuit de dues voltes de 3´2Km, exigent i sobre superfície de terra.| La bicicleta va estar marcada per l´impressionant aiguat que va caure durant el transcurs de la 1a volta de bici, d´un total de tres. Aquest fet, va transformar un circuit de bici ràpid i tècnic, en una autèntica bassa de fang, fins el punt de provocar 54 retirats d´un total de 197 participants i on ja era mèrit aguantar-se sobre la bici. Pel que fa als integrants del C.N.VIC-ETB, la prova va resultar ser excel•lent. L´equip de noies, integrat per Verónica Avene, Jordina Muntadas i Maria Tolosa “Penti” van resultar ser la gran sensació del campionat. Van aconseguir el sots-campionat d´Espanya per equips, imposant-se a “vaques sagrades” del duatló nacional i d´aquesta manera consolidar-se com un equip fort i a tenir en compte en properes competicions. Per la cosa no va acabar aquí, Jordina Muntadas va ser Campiona d´Espanya Júnior i Verónica Avene 5a. clas. Absoluta. Pel que fa a l´equip masculí, format per Toni Roura, Enric Salvans i Josep A. de la Mora van assolir la 12a. posició per equips d´un total de 18.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.