Gran resultat del CN Vic als campionats d’Espanya de duatló de muntanya

0
567

El passat dissabte 29 de març 6 integrants de la secció de triatló del CNVic-ETB van disputar el “Campionat d´Espanya de duatló de Muntanya, Vitoria-Gasteiz 2003”, sobre les distàncies 6´4 – 20 – 3´2. Aquesta prova estava composada per un circuit de dues voltes de 3´2Km, exigent i sobre superfície de terra.| La bicicleta va estar marcada per l´impressionant aiguat que va caure durant el transcurs de la 1a volta de bici, d´un total de tres. Aquest fet, va transformar un circuit de bici ràpid i tècnic, en una autèntica bassa de fang, fins el punt de provocar 54 retirats d´un total de 197 participants i on ja era mèrit aguantar-se sobre la bici. Pel que fa als integrants del C.N.VIC-ETB, la prova va resultar ser excel•lent. L´equip de noies, integrat per Verónica Avene, Jordina Muntadas i Maria Tolosa “Penti” van resultar ser la gran sensació del campionat. Van aconseguir el sots-campionat d´Espanya per equips, imposant-se a “vaques sagrades” del duatló nacional i d´aquesta manera consolidar-se com un equip fort i a tenir en compte en properes competicions. Per la cosa no va acabar aquí, Jordina Muntadas va ser Campiona d´Espanya Júnior i Verónica Avene 5a. clas. Absoluta. Pel que fa a l´equip masculí, format per Toni Roura, Enric Salvans i Josep A. de la Mora van assolir la 12a. posició per equips d´un total de 18.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.